VOV MEETINGS


Deze netwerkbijeenkomsten, rondom actuele thema's, bieden ondernemende vrouwen een podium om hun bedrijf of activiteiten te presenteren.

 
Za 6 januari VOV Meetings
VRIJDAGMIDDAG 26 JANUARI "Op zoek naar de power in de vrouw" !

 
 
We dagen jullie uit!
Na heel veel VOV Meetings en activiteiten te hebben georganiseerd dagen we jullie uit om voor 2017 met ideeën en onderwerpen te komen
die interessant en inspirerend zijn voor een VOV Meeting.
Wie pakt deze handschoen op? Wie pakt het podium? Werk je idee en onderwerp met sprekers voor een VOV Meeting of Special uit en mail dit naar info@vovbernheze.nl
 


 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en het programma van VOV Bernheze en omstreken? Schrijf je in voor de Nieuwsbrief of volg ons via Social Media 


 

  

 

 

VOV SPECIALS


Bedrijfsbezoeken, Workshops en Masterclasses waarbij kennisuitwisseling en kennisoverdracht in een informele opzet centraal staan.

06/01-2018
VRIJDAGMIDDAG 26 JANUARI Op zoek naar de power in de vrouw !

‘Powervrouwen’ is tegenwoordig een veel gebruikte omschrijving van de vrouw die als zelfverzekerde, zelfstandige en succesvolle verschijning positief en evenwichtig in het leven staat.

Voor Museum Jan Cunen is een powervrouw iemand die in zichzelf blijft investeren en die vanuit haar eigen kracht haar werk- en thuisomgeving positief weet vorm te geven. Museum Jan Cunen wil uitdragen dat de hedendaagse powervrouw niet alleen iemand is die persoon en professie weet te verenigen, maar bijvoorbeeld ook de moeder is die haar gezin managet. Een vrouw in wie andere vrouwen zich kunnen herkennen en die inspireert. Een vrouw die, ondanks de zwaarte van haar taak, de druk van werk, relaties of gezin en de dynamiek van het leven, uitstraalt in zichzelf te geloven. Juist daarom gaan we daar eens een kijkje nemen en nodigen wij jou uit om samen met VOV Bernheze e/o op zoek te gaan naar de power in de vrouw. Lees verder en meld je aan!


VOV IN BUSINESS

 

Vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf en/of activiteiten in de regio, meld je aan voor het Digitale Ontmoetingsplein.


VOV Women Business School

Is een initiatief van VOV ism Women Business Center Brabant voor het empowerment van  ondernemende vrouwen. Kennis delen en vaardigheden en bekwaamheden verder  ontwikkelen is de weg maar een succesvolle toekomst.  Zowel in leiderschap als in ondernemerschap of carrière is persoonlijke ontwikkeling en een sterk netwerk essentieel.

De wereld verandert, ontwikkel jij mee? Succes begint bij jezelf!

 

         

  

              

 

Het initiatief van Stichting Vrouwen Ontmoeten Vrouwen ligt van origine in Tilburg. Drie enthousiaste vrouwen startten in februari 2009 met het organiseren van netwerkbijeenkomsten voor vrouwen uit de regio. VOV is een actief netwerk dat het ontmoeten, opleiden, coachen alsook werven en selecteren van topvrouwen, vrouwelijke toezichthouders en ondernemers stimuleert. 

Kijk voor meer informatie op www.vrouwenontmoetenvrouwen.nl

Als eerste volbloed dochter van VOV Tilburg biedt VOV Bernheze en omstreken een open netwerk waar alle vrouwen uit de regio Bernheze, Oss, Uden en Veghel elkaar kunnen ontmoeten, leren kennen en elkaar wellicht helpen bij stappen die ze willen zetten in hun carrière of in het dagelijkse leven. Stichting Vrouwen Ontmoeten Vrouwen Bernheze en omstreken is opgericht in oktober 2013. Bijeenkomsten zijn laagdrempelig en informeel van karakter, de toegang is gratis en men hoeft geen lid te zijn. Iedereen is welkom!

Het bestuur van de stichting Vrouwen Ontmoeten Vrouwen Bernheze bestaat uit (v.l.n.r.) Annelies Aarts, Lucré Cappetti, Franka Mes (voorzitter), Inge Bouwknegt en Marjon van de Ven ( niet op foto )

Contactgegevens

Stichting Vrouwen Ontmoeten Vrouwen Bernheze
p/a Coppensdijk 20-22
5382 JT Vinkel

info@vovbernheze.nl

06 12526543 (Franka Mes) 
06 24740835 (Lucré Cappetti)