VOV MEETINGS


Deze netwerkbijeenkomsten, rondom actuele thema's, bieden ondernemende vrouwen een podium om hun bedrijf of activiteiten te presenteren.

 
 
 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws en het programma van VOV Bernheze en omstreken? Schrijf je in voor de Nieuwsbrief of volg ons via Social Media 


 

  

 

 

VOV SPECIALS


Bedrijfsbezoeken, Workshops en Masterclasses waarbij kennisuitwisseling en kennisoverdracht in een informele opzet centraal staan.

18/05-2018
VOV Bernheze in 2020

Beste ambassadeur van Vrouwen Ontmoeten Vrouwen Bernheze,
 
Jij bent een van die 800 ondernemende vrouwen die in afgelopen drie jaren 1 of misschien wel meer bijeenkomsten hebt bijgewoond van Vrouwen Ontmoeten Vrouwen Bernheze. En wij zijn je daar dankbaar voor. Want samen met jou geven we invulling aan het leren en inspireren van elkaar.
 
Het is onze missie dat wij ondernemende vrouwen met een passie een podium willen geven. Een podium voor jou en door jou.
Nu wij zo snel groeien, wordt het ook tijd om eens te kijken of de formule die we destijds gekozen hebben nog wel aantrekkelijk is voor jou. Maar ook of Vrouwen Ontmoeten Vrouwen nog wel past bij deze tijd waarin onze digitale omgeving ons veel kansen biedt om te netwerken.
 
Graag willen wij met Vrouwen Ontmoeten Vrouwen Bernheze inspelen op jullie wensen en behoeften. Daarom ontvang je deze mail met het verzoek ons te voeden met jullie wensen en ideeën. Zet jouw creatieve gedachten op papier. Ben vormvrij; wie weet wat wij met elkaar kunnen realiseren. Dat mag met een reply op deze mail en een paar korte zinnen. Maar je mag ook gebruik maken van de korte vragenlijst hieronder. Ook dat geeft ons een beeld van hoe Vrouwen Ontmoeten Vrouwen zich kunnen ontwikkelen naar 2020.
 
Wij komen na de zomer bij jou terug met nieuwe energie, een nieuwe format en wellicht een nieuw team Vrouwen Ontmoeten Vrouwen 2020.
 
Hartelijke groeten en bedankt voor jouw inspiratie!
 
Bestuur Vrouwen Ontmoeten Vrouwen Bernheze

Vragenlijst VOVBernheze in 2020.pdf

Download de vragenlijst en vul deze in. Nadat je de vragenlijst hebt ingevuld kun je deze bewaren en mailen naar info@vovbernheze.nl


VOV IN BUSINESS

 

Vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf en/of activiteiten in de regio, meld je aan voor het Digitale Ontmoetingsplein.


VOV Women Business School

Is een initiatief van VOV ism Women Business Center Brabant voor het empowerment van  ondernemende vrouwen. Kennis delen en vaardigheden en bekwaamheden verder  ontwikkelen is de weg maar een succesvolle toekomst.  Zowel in leiderschap als in ondernemerschap of carrière is persoonlijke ontwikkeling en een sterk netwerk essentieel.

De wereld verandert, ontwikkel jij mee? Succes begint bij jezelf!

 

         

  

              

 

Het initiatief van Stichting Vrouwen Ontmoeten Vrouwen ligt van origine in Tilburg. Drie enthousiaste vrouwen startten in februari 2009 met het organiseren van netwerkbijeenkomsten voor vrouwen uit de regio. VOV is een actief netwerk dat het ontmoeten, opleiden, coachen alsook werven en selecteren van topvrouwen, vrouwelijke toezichthouders en ondernemers stimuleert. 

Kijk voor meer informatie op www.vrouwenontmoetenvrouwen.nl

Als eerste volbloed dochter van VOV Tilburg biedt VOV Bernheze en omstreken een open netwerk waar alle vrouwen uit de regio Bernheze, Oss, Uden en Veghel elkaar kunnen ontmoeten, leren kennen en elkaar wellicht helpen bij stappen die ze willen zetten in hun carrière of in het dagelijkse leven. Stichting Vrouwen Ontmoeten Vrouwen Bernheze en omstreken is opgericht in oktober 2013. Bijeenkomsten zijn laagdrempelig en informeel van karakter, de toegang is gratis en men hoeft geen lid te zijn. Iedereen is welkom!

Het bestuur van de stichting Vrouwen Ontmoeten Vrouwen Bernheze bestaat uit (v.l.n.r.) Annelies Aarts, Lucré Cappetti, Franka Mes (voorzitter), Inge Bouwknegt en Marjon van de Ven ( niet op foto )

Contactgegevens

Stichting Vrouwen Ontmoeten Vrouwen Bernheze
p/a Coppensdijk 20-22
5382 JT Vinkel

info@vovbernheze.nl

06 12526543 (Franka Mes) 
06 24740835 (Lucré Cappetti)