VOV MEETINGS


Deze netwerkbijeenkomsten, rondom actuele thema's, bieden ondernemende vrouwen een podium om hun bedrijf of activiteiten te presenteren.

 
Ma 11 maart VOV Meetings
Afscheid als inspiratie voor een nieuw begin

 
 

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van VOV Bernheze en omstreken? volg ons via Social Media 

  

 

 

VOV SPECIALS


Bedrijfsbezoeken, Workshops en Masterclasses waarbij kennisuitwisseling en kennisoverdracht in een informele opzet centraal staan.

11/03-2019
Vrijdag 29 maart ... de allerlaatste VOV meeting!

       Afscheid als inspiratie voor een nieuw begin.  
                  Ik ben een mens net als jij 

Na vijf jaar stopt Vrouwen Ontmoeten Vrouwen Bernheze en Omstreken. Gestart als zusje van VOV Tilburg met het doel om vrouwen te stimuleren en inspireren, elkaar een balletje toe te spelen.

In de afgelopen vijf jaar is er veel veranderd. Jullie, wij, en de hele maatschappij zijn veranderd.

Het is nooit goed om te lang in eenzelfde stramien door te gaan, vooral als je merkt dat het terugloopt. Beter is het om tijdig mee te bewegen in de flow van het leven. Dit betekent ook dat je aanpassingen moet doen waartegen je in eerste instantie weerstand hebt. Later blijkt het dan een goede keuze te zijn geweest, of tenminste een goede leerschool.  

Blijf niet hangen in het oude, steek je nek uit, kom uit je comfortzone en groei. Groei als mens met zingeving. Betekenis geeft zoveel waarde aan je leven. Leer je drijfveren kennen en handel daarnaar. Je zult er voor beloond worden. 

Er is altijd een nieuw begin, maar dat begin kan best pittig zijn. Soms is pijn de aanzet om iets nieuws te creëren en een fijner leven te krijgen. 

Het programma is daarom gericht op het verhaal achter de persoon, en de soms moeilijke weg die bewandeld is om ergens te komen. Het is niet altijd wat het lijkt, de buitenkant laat de overwonnen struggles niet altijd zien.

We hopen dat we als vrouwen elkaar een balletje blijven toespelen, dat er nieuwe initiatieven ontstaan. Dat vrouwen voor zichzelf opkomen en hun mannetje staan. Ze zijn op heel veel vlakken heel hard nodig in deze maatschappij.

Programma
15.30 – 16.00 uur  Ontvangst  
16.00 – 16.30 uur  Welkom en Burgemeester Marieke Moorman over het belang van vrouwen in de maatschappij.
16.30 – 17.30 uur  Theatervoorstelling “Ik ben een mens net als jij”
17.30 – 18.00 uur  Ronde tafel gesprek en afscheid VOV tijdperk.
18.00 – 18.30 uur  Netwerkborrel 
18.30 uur Einde bijeenkomst.

LOCATIE: Cultureel Centrum Nesterlé, Parkstraat 2, 5388 HS Nistelrode. 
KOSTEN: € 12,50
 incl. koffie,thee, hapje en drankje.

Let op! pinnen is niet mogelijk, dus graag contant betalen bij binnenkomst.

Dit is de allerlaatste VOV bijeenkomst en ook deze is laagdrempelig, informeel van karakter en voor alle vrouwen die interessante andere vrouwen willen ontmoeten. Iedereen is dan ook uitgenodigd, alleen of met een vriendin of collega. Dus meld je aan…     

                                                                  

 

Graag tot ziens op vrijdag 29 maart 2019! 

Namens het bestuur van Vrouwen Ontmoeten Vrouwen Bernheze en Omstreken:
Lucré Cappetti, Marjon van de Ven, Annelies Aarts, Inge Bouwknegt, Franka Mes.


VOV IN BUSINESS

 

Vergroot de zichtbaarheid van je bedrijf en/of activiteiten in de regio, meld je aan voor het Digitale Ontmoetingsplein.


VOV Women Business School

Is een initiatief van VOV ism Women Business Center Brabant voor het empowerment van  ondernemende vrouwen. Kennis delen en vaardigheden en bekwaamheden verder  ontwikkelen is de weg maar een succesvolle toekomst.  Zowel in leiderschap als in ondernemerschap of carrière is persoonlijke ontwikkeling en een sterk netwerk essentieel.

De wereld verandert, ontwikkel jij mee? Succes begint bij jezelf!

 

         

  

              

 

Het initiatief van Stichting Vrouwen Ontmoeten Vrouwen ligt van origine in Tilburg. Drie enthousiaste vrouwen startten in februari 2009 met het organiseren van netwerkbijeenkomsten voor vrouwen uit de regio. VOV is een actief netwerk dat het ontmoeten, opleiden, coachen alsook werven en selecteren van topvrouwen, vrouwelijke toezichthouders en ondernemers stimuleert. 

Kijk voor meer informatie op www.vrouwenontmoetenvrouwen.nl

Als eerste volbloed dochter van VOV Tilburg biedt VOV Bernheze en omstreken een open netwerk waar alle vrouwen uit de regio Bernheze, Oss, Uden en Veghel elkaar kunnen ontmoeten, leren kennen en elkaar wellicht helpen bij stappen die ze willen zetten in hun carrière of in het dagelijkse leven. Stichting Vrouwen Ontmoeten Vrouwen Bernheze en omstreken is opgericht in oktober 2013. Bijeenkomsten zijn laagdrempelig en informeel van karakter, de toegang is gratis en men hoeft geen lid te zijn. Iedereen is welkom!

Het bestuur van de stichting Vrouwen Ontmoeten Vrouwen Bernheze bestaat uit (v.l.n.r.) Annelies Aarts, Lucré Cappetti, Franka Mes (voorzitter), Inge Bouwknegt en Marjon van de Ven ( niet op foto )

Contactgegevens

Stichting Vrouwen Ontmoeten Vrouwen Bernheze
p/a Coppensdijk 20-22
5382 JT Vinkel

info@vovbernheze.nl

06 12526543 (Franka Mes) 
06 24740835 (Lucré Cappetti)