Twitter   Facebook  LinkedIn

Liesbeth Naayen

ondernemer
Mantelzorgmakelaar i.o.

Adres: Wilhelminalaan 4 , Oss

E: eja.naayen@gmail.com
T: 0612290961

Als maatschappelijk betrokken mens zet ik mijn kennis en ervaring graag in op het snijvlak van zorgverlening en hospitality.
Mijn ambitie richt zich op mijn ontwikkeling tot mantelzorgmakelaar. Ik ben sterk als organisator en verbindende factor. Ik ben er van overtuigd dat ik de vraag van ouderen en het aanbod van diensten en goederen succesvol kan matchen. Het resultaat? Senioren wonen verzorgd en ontspannen in hun vertrouwde omgeving, zo lang als het verantwoord mogelijk is. De regie ligt bij de zorgvrager. Ik zorg dat er wordt gezorgd. Kinderen en anderen met een drukke agenda krijgen hierdoor meer kwaliteitstijd.
Mensen ervaren mij als betrokken, stimulerend en motiverend. Ik kan goed luisteren en denk oplossingsgericht. Goede samenwerking en collegialiteit zijn voor mij belangrijke drijfveren.
Ik ben bij uitstek een facilitator die met plezier en voldoening alles in het werk stelt om processen optimaal te laten verlopen. Ik heb een sociale, empathische instelling gecombineerd met een zakelijke inslag. Loyaliteit, daadkracht en onafhankelijkheid zijn mijn sterke eigenschappen.
Mijn ervaring is gevormd door managementfuncties in de gezondheidszorg en industrie. Voor Slachtofferhulp Nederland ondersteun ik mensen bij de verwerking van een ingrijpende gebeurtenis.
Bedrijven op alfabet: A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Bedrijven op sector:

Zoeken op naam: A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z