LinkedIn

Franka Mes

eigenaar
Re-Frames Coaching & Training

Adres: Coppensdijk 20- 22 , Vinkel

E: f.mes@home.nl
T: 0612526543
W: www.re-frames.nu

Bedrijfsactiviteit/persoonlijke ambitie

Na vele jaren te hebben gewerkt als Hoofd Financiën, Administratie en Controlling bij een van de grootste Leisure-concerns van Nederland heb ik in 2005 het roer omgegooid en ben mij meer gaan richten op de het coachen en trainen van particulieren, groepen en bedrijven.

Ik ben een vrouw van de praktijk en weet wat er bij de mensen op de werkvloer speelt en wat er speelt bij het management- en directieteam. Met veel plezier en betrokkenheid begeleid ik dan ook (kleine) ondernemers, managers en bestuurders bij het opbouwen van een succesvolle organisatie en diegene die hun zelfkennis willen verdiepen en hun effectiviteit op zowel persoonlijk als professioneel vlak willen vergroten.
Tevens ben ik medeoprichter en bestuurder van www.stichtinghandtohand.nl met als doelstelling: het realiseren en in stand houden van diverse projecten ter bevordering van het menselijke welzijn in Gambia, West Afrika. Ik ben dan ook regelmatig in Afrika te vinden. Naast het opzetten van de diverse projecten, coacht en train ik daar ook kansarme jongeren en ouderen. Coachen om KLEUR en ZIN te geven aan hun bestaan.
De begrippen: vertrouwen, veiligheid, professionaliteit, respect, kracht, aandacht en liefde staan bij mij hoog in het vaandel.


“Kostbaar is de wijsheid die door ervaring wordt verkregen.”Bedrijven op alfabet: A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z 

Bedrijven op sector:

Zoeken op naam: A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  K  L  M  N  O  P  Q  R  S  T  U  V  W  X  Y  Z