Reminder Zakelijk Speeddaten vrijdagmiddag 27 november. (22/11/2015)U kunt dit bericht ook online bekijken, klik hier

 

Stichting VOV Bernheze
Postadres:
Coppensdijk 20-22
5382 JT  Vinkel
info@vovbernheze.nl

06 12 52 65 43 (Franka Mes)
      06 24 74 08 35
 (Lucré Cappetti)

AANMELDEN

 Meld je aan voor de meeting
van 27 november

LET OP! Kom je voor de eerste keer naar een VOV activiteit vul dan je Personal facts in. Tevens wordt gevraagd of je ook wilt  deelnemen aan het ontmoetingsplein. Voor alle duidelijkheid dit betreft ons digitale ontmoetingsplein. S.v.p. naar wens invullen.

 

LOCATIE

Cultureel Centrum Nesterlé 
Parkstraat 2 
5388 HS Nistelrode
Klik hier voor de routebeschrijving 

 

UITSCHRIJVEN

wil je geen berichten meer
ontvangen klik hier

 

REMINDER

 

Wegens succes geprologeerd:  
Speeddaten op Vrijdag 27 november 

Onverwachte ontmoetingen, verfrissende ideeën, bijzondere samenwerkingen…

Omdat de voorgaande speeddate sessie zo’n groot succes was gaan we op deze dag opnieuw speeddaten. Bij iedere VOV Meeting krijgen vrouwen het podium om zich te presenteren en zijn we druk aan het netwerken. Maar de roep om sneller en effectiever meer mensen te leren kennen en op zoek te gaan naar leuke opdrachten, projecten, klussen of samenwerkingspartners is hoorbaar. Immers netwerken werkt, hebben we gemerkt.

Al twee jaar op rij een heeft VOV Bernheze daarom een meeting in het teken gesteld van speeddaten. Speeddaten is een beproefde methode om in korte tijd veel mensen kort en krachtig te spreken en daar waar raakvlakken en clicks zijn, praat je daarna rustig samen verder. Ontmoeten, boeien en binden. Dat is waar speeddaten in feite om draait.
Eng? Wel nee joh…leuk en lachen! En vergeet niet…niet geschoten, altijd mis...dus thuisblijven is geen optie! Kom en ontmoet heel veel leuke, interessante, betrokken en actieve vrouwen, we kunnen elkaar helpen…verder helpen!

Bovendien wordt deze meeting muzikaal omlijst door Vocaal ensemble All Women. Zij zijn al sinds 1998 actief op diverse podia en onder deskundige leiding van Ien Bouwmans streven zij steeds naar een hoger niveau. All Women heeft een breed repertoire en zingt in verschillende stijlen en talen.

Ook staan er enkele gezellige standjes en ter afsluiting van het jaar ontvangen de eerste 50 aanmeldingen een mooie Goody Bag!

Deze meeting is laagdrempelig, informeel van karakter en voor alle vrouwen die interessante andere vrouwen willen ontmoeten, op zoek zijn naar ondersteuning of anderen iets te bieden hebben. Iedereen is dan ook uitgenodigd, alleen of met een vriendin of collega. 

De kosten bedragen € 12,50 inclusief lunch. Pinnen is niet mogelijk, dus graag contant betalen bij binnenkomst.

Meld je snel aan zodat we het aantal plaatsen goed kunnen organiseren.  

Programma 
12.30 – 13.00 uur Ontvangst 
13.00 – 14.00 uur Welkom en lunch
14.00 – 15.00 uur Speeddaten
15.00 – 15.30 uur De ontmoeting en netwerken
16.00 uur Einde bijeenkomst

 

 

 

deze mailing is mogelijk gemaakt door online-mailinglist.nl