Vrijdagmiddag 27 oktober 2017. "En zij werkte nog lang en gelukkig..."

Bevlogenheid en passie in je werk.
                                          Ervaar jij dit, of zou je het graag anders zien?

De wereld verandert continue en vraagt van mens en organisaties zichzelf steeds  aan te passen. Bijblijven en competenties op peil houden zijn erg belangrijk. Uitdaging en plezier in je werk eveneens. Er wordt steeds meer van ons gevraagd, ontwikkelingen in organisatie en functie volgen elkaar snel op. Baanzekerheid is er niet meer.

Een uitspraak van Floortje Dessing luidt als volgt; “Ik hoor soms op de radio: ‘Fantastisch jongens, de week is weer doormidden.’ Dan denk ik: hoezo moet je blij zijn dat de week weer bijna voorbij is? Je gaat de schaarse tijd die je op deze wereld bent toch niet een beetje uitzitten? Dan denk ik echt: mensen, doe wat je doet in godsnaam met passie!’

Natuurlijk een gemakkelijke uitspraak voor een wereldreiziger, maar toch zit hier een grote waarheid in. Weet je wat je wilt, en weet je wat voor mogelijkheden er zijn?  Om je heen kijken en vooruit kijken naar mogelijkheden en kansen. Kansen creëren om duurzaam succesvol inzetbaar én gelukkig te zijn of  te worden kan alleen met verantwoordelijkheid nemen en door soms uit je comfortzone te komen. Voor organisatie en individu. Voor werknemers en werkgevers. Denken in oplossingen in plaats van problemen, en als er problemen zijn, is er legio hulp voorhanden.

Wat veel mensen niet weten is wat voor begeleidingstrajecten er naar (ander) werk mogelijk zijn, vaak ook aangeboden door de werkgever en/of overheid!

Vrijdag 27 oktober  is het VOV podium voor een aantal vrouwen die daar ervaring mee hebben en er beroepsmatig mee bezig zijn.

Programma

12.30 – 13.00 uur  Ontvangst
13.00 – 13.10 uur  Welkom
13.10 – 14.00 uur  Netwerklunch 
14.00 – 15.30 uur  Presentaties gastsprekers
15.30 – 16.00 uur  Netwerken
16.00 uur Einde bijeenkomst. 

LOCATIE: Cultureel Centrum Nesterlé, Parkstraat 2, 5388 HS Nistelrode
KOSTEN:  15 euro incl. lunch

Let op: Pinnen is niet meer mogelijk, dus graag contant betalen bij binnenkomst.

Weer een boeiende en inspirerende VOV bijeenkomst om je te oriënteren, mee te praten én te netwerken. Meld je aan  en laat je inspireren en informeren.

Deze bijeenkomst is laagdrempelig, informeel van karakter en voor alle vrouwen die interessante andere vrouwen willen ontmoeten, op zoek zijn naar ondersteuning of anderen iets te bieden hebben. Iedereen is dan ook uitgenodigd, alleen of met een vriendin of collega. Creatieve vrouwen, huisvrouwen, medische vrouwen, politievrouwen, maatschappelijk actieve vrouwen, sportvrouwen, ambtenaren, studentes, politieke vrouwen, agrarische vrouwen; vrouwen van alle leeftijden en achtergronden! Dus meld je  aan…

GASTSPREKERS:

Marjon van de Ven:  zij was tot 15 september jl.  Manager MKB Rabobank Oss Bernheze.   Zij legde onlangs haar functie neer om zich te beraden over haar toekomstidealen. Ze heeft nooit stilgezeten en heeft onlangs een studie afgerond aan Nyenrode Business University , dus is zichzelf blijven ontwikkelen. Ze vertelt over haar eigen loopbaan en ambitie, en over haar toekomstverwachtingen die ze nu nog niet scherp heeft. Over de mogelijkheden die er zijn en die ze zelf gebruikt om verder te komen en goede keuzes te maken. 
Marjon is bestuurslid van Vrouwen ontmoeten Vrouwen Bernheze e.o.  www.vovbernheze.nl

 Leonore in ’t Hout:  is een ervaren jurist gespecialiseerd in arbeidsrecht die voor oplossingen gaat.  Zij heeft 12 jaar juridische ervaring, waarvan 9 jaar bij de grootste rechtsbijstandverzekeraar van Nederland. Als senior arbeidsjurist zag zij alle aspecten van het arbeidsrecht voorbij komen en stond zij haar cliënten op haar eigen wijze bij. Ook heeft zij de specialisatieopleiding PALA aan de Erasmus Universiteit Rotterdam gevolgd. Op 1 februari van dit jaar startte Leonore haar eigen kantoor LOUTERarbeidsrecht. Deze keuze was ingegeven door haar wens om (nog) meer voor haar cliënten te kunnen betekenen. Als specialist in arbeidsrecht maakt zij met haar persoonlijke en doelgerichte aanpak graag het verschil voor zowel werkgever als werknemer. www.louterarbeidsrecht.nl

 Kim van Gils:  is een ervaren organisatieadviseur, procesbegeleider en coach. Vanuit haar achtergrond als arbeid- en organisatiepsycholoog houdt zij ervan mensen te begeleiden bij veranderingen op het snijvlak van motivatie, gedrag en presteren in hun organisatie, werk of leven. Om samen te onderzoeken hoe zij dichter bij zichzelf kunnen komen, doen wat bij hun past en hen gelukkig maakt. Hierin zoekt zij steeds naar de kern. Kim heeft de afgelopen 14 jaar een brede ervaring opgedaan als consultant, beleidsadviseur HRM binnen zorg, onderwijs en overheid en als docent HRM aan een hogeschool. Ook zelf blijft ze steeds in ontwikkeling. Ze heeft onlangs een intensieve 3-jarige post-hbo coachopleiding afgerond en is recent gestart met een postdoctorale opleiding tot Arbeids- en Organisatiedeskundige. Daarnaast heeft ze enkele weken geleden een nieuwe stap gezet in haar loopbaan met de start van haar eigen bedrijf Factor PIT. www.factorpit.nl