Kom vrijdag 29 maart ook naar de allerlaatste VOV meeting !

Vrijdag 29 maart ... de allerlaatste VOV meeting!

     Afscheid als inspiratie voor een nieuw begin.

                  Ik ben een mens net als jij

Na vijf jaar stopt Vrouwen Ontmoeten Vrouwen Bernheze en Omstreken. Gestart als zusje van VOV Tilburg met het doel om vrouwen te stimuleren en inspireren, elkaar een balletje toe te spelen.

In de afgelopen vijf jaar is er veel veranderd. Jullie, wij, en de hele maatschappij zijn veranderd.

Het is nooit goed om te lang in eenzelfde stramien door te gaan, vooral als je merkt dat het terugloopt. Beter is het om tijdig mee te bewegen in de flow van het leven. Dit betekent ook dat je aanpassingen moet doen waartegen je in eerste instantie weerstand hebt. Later blijkt het dan een goede keuze te zijn geweest, of tenminste een goede leerschool.  

Blijf niet hangen in het oude, steek je nek uit, kom uit je comfortzone en groei. Groei als mens met zingeving. Betekenis geeft zoveel waarde aan je leven. Leer je drijfveren kennen en handel daarnaar. Je zult er voor beloond worden. 

Er is altijd een nieuw begin, maar dat begin kan best pittig zijn. Soms is pijn de aanzet om iets nieuws te creëren en een fijner leven te krijgen. 

Het programma is daarom gericht op het verhaal achter de persoon, en de soms moeilijke weg die bewandeld is om ergens te komen. Het is niet altijd wat het lijkt, de buitenkant laat de overwonnen struggles niet altijd zien.

We hopen dat we als vrouwen elkaar een balletje blijven toespelen, dat er nieuwe initiatieven ontstaan. Dat vrouwen voor zichzelf opkomen en hun mannetje staan. Ze zijn op heel veel vlakken heel hard nodig in deze maatschappij.

Programma
15.30 – 16.00 uur  Ontvangst  
16.00 – 16.30 uur  Welkom en Burgemeester Marieke Moorman over het belang van vrouwen in de maatschappij.
16.30 – 17.30 uur  Theatervoorstelling “Ik ben een mens net als jij”
17.30 – 18.00 uur  Ronde tafel gesprek en afscheid VOV tijdperk.
18.00 – 18.30 uur  Netwerkborrel 
18.30 uur Einde bijeenkomst.

LOCATIE: Cultureel Centrum Nesterlé, Parkstraat 2, 5388 HS Nistelrode. 


KOSTEN: € 12,50  incl. koffie, thee, hapje en drankje.
Let op! pinnen is niet mogelijk, dus graag contant betalen bij binnenkomst.

Dit is de allerlaatste VOV bijeenkomst en ook deze is laagdrempelig, informeel van karakter en voor alle vrouwen die interessante andere vrouwen willen ontmoeten. Iedereen is dan ook uitgenodigd, alleen of met een vriendin of collega. Dus meld je aan…     

                                                                  


Burgemeester Marieke Moorman, die dit soort stichtingen een warm hart toedraagt, en het eindigen van  VOV betreurt.  Ze is voorstander van vrouwen in besturen, politiek etc.  Zij is een van die vrouwelijke bestuurders die zich dag in dag uit inzetten om onze samenleving verder te brengen. Er is nog een wereld te winnen! 

 

 

Theatervoorstelling “Ik ben een mens net als jij” door statushouders. Is een voorbeeld van vechten om te overleven en dan te integreren. Dit laten ze zien  door hun kwetsbare kanten te tonen van heimwee, inburgeren, toekomstdromen, bureaucratie en in hun geval de Nederlandse taal. 


 

Lucre 
Als bestuur van VOV hebben we veel geleerd, genoten, positieve en negatieve feedback gehad, gehuild en gelachen en ook het nodige meegemaakt in ons persoolijke leven. Dit delen we aan de hand van korte verhaaltjes, waarbij we onze meest kwetsbare kant tonen. Wat het ons heeft gebracht en wat het betekent om uit je comfortzone te komen.   
Tot slot gaan we nog heel graag met je in gesprek en proosten we samen op een nieuw begin!

 

Graag tot ziens op vrijdag 29 maart 2019! 
Namens het bestuur van Vrouwen Ontmoeten Vrouwen Bernheze en Omstreken:
Lucré Cappetti, Marjon van de Ven, Annelies Aarts, Inge Bouwknegt, Franka Mes.