Afscheid als inspiratie voor een nieuw begin.

De allerlaatste VOV meeting:  29 maart 2019. 
Na vijf jaar stopt VOV Bernheze en Omstreken. 

In de afgelopen vijf jaar is er veel veranderd. Jullie, wij, en de hele maatschappij zijn veranderd.

Het is nooit goed om te lang in eenzelfde stramien door te gaan, vooral als je merkt dat het terugloopt. Beter is het om tijdig mee te bewegen in de flow van het leven. Dit betekent ook dat je aanpassingen moet doen waartegen je in eerste instantie weerstand hebt. Later blijkt het dan een goede keuze te zijn geweest, of tenminste een goede leerschool.  

Blijf niet hangen in het oude, steek je nek uit, kom uit je comfortzone en groei. Groei als mens met zingeving. Betekenis geeft zoveel waarde aan je leven. Leer je drijfveren kennen en handel daarnaar. Je zult er voor beloond worden. 

Er is altijd een nieuw begin, maar dat begin kan best pittig zijn. Soms is pijn de aanzet om iets nieuws te creëren en een fijner leven te krijgen. Het gaat om het verhaal achter de persoon, en de soms moeilijke weg die bewandeld is om ergens te komen. Het is niet altijd wat het lijkt, de buitenkant laat de overwonnen struggles niet altijd zien.

We kijken terug op mooie jaren van ontmoetingen en bijeenkomsten. We hebben geleerd, zijn gegroeid, hebben vrouwen zien groeien, uit hun comfortzone zien komen. We hopen dat we als vrouwen elkaar een balletje blijven toespelen, dat er nieuwe initiatieven ontstaan. Dat vrouwen voor zichzelf opkomen en hun mannetje staan. Ze zijn op heel veel vlakken heel hard nodig in deze maatschappij.

Namens het bestuur van Vrouwen Ontmoeten Vrouwen Bernheze en Omstreken:
Lucré Cappetti, Marjon van de Ven, Annelies Aarts, Inge Bouwknegt, Franka Mes.

bekijk archief